Efter allvarliga olyckan: Asper glad över spelarnas omtanke

Blekingesport Artikeln publicerades
Mjällbys assisterande tränare var under fredagen med om en otäck trafikolycka. I går tillägnades han segern när Mjällbys på nytt tog en trepoängare.
Foto:Tommy Svensson
Mjällbys assisterande tränare var under fredagen med om en otäck trafikolycka. I går tillägnades han segern när Mjällbys på nytt tog en trepoängare.

I fredags var med Mattias Asper med om en otäck trafikolycka. I går dedikerade laget segern till den assisterande tränaren.

Den före detta målvaktsprofilen och numera Mjällbytränaren Mattias Asper krockade med en hjullastare i fredags. Efteråt skrev Asper följande på sin facebooksida:

”Tack för allt stöd och fina kommentarer! Livet kan förändras på ett ögonblick så det gäller att ta vara på varje sekund! Det är något jag tar med mig”

När hans lag mötte FC Rosengård under gårdagen tvingades Asper själv följa matchen hemifrån.

– Jag följde matchen via playtjänst i soffan. Det är alltid lite mer nervöst när man inte kan vara med på plats, men just den här gången var det inte särskilt darrigt, säger Mattias Asper.

Mjällby hade nämligen inga problem med att besegra tabelljumbon med 5–1. Efteråt tillägnade spelarna segern till sin olyckdrabbade tränare.

– Det känns naturligtvis väldigt roligt, det visar på vilken bra grupp vi är, säger Mattias Asper.

Gårdagens seger var Mjällbys tredje i följd. Den fina formen gör att man nu klättrat upp till en andra plats i tabellen, bra tre poäng bakom serieledarna Landskrona Bois.

– Vår målsättning inför säsongen var att sluta bland de fyra första och vi kommer att hålla fast vid den målsättningen. Det är en jämn serie och vi kommer behöva fortsätta visa upp bra prestationer, säger Mattias Asper.