Patric Larsson om fansens stöttning: ”Man blir rörd”

Karlskrona Artikeln publicerades
KHK-supportrar visar öppet stöd för Larsson.
Foto:Marcus Palmgren
KHK-supportrar visar öppet stöd för Larsson.

Patric Larssons alkoholskandal på Polenfärjan slog ned som en nyhetsbomb under tisdagen.

Sedan dess har fansen gett Karlskrona HK:s sportchef sin kärlek och stöttning på sociala medier.

Både Patric Larsson och Karlskrona HK har fått kritik efter incidenten men merparten av kommentarerna i media och på sociala medier har varit av stöttande karaktär.

Meddelandet från klubbens sida var solklart, Karlskrona HK står bakom Larsson och kommer göra allt för att hjälpa honom igenom situationen.

På sociala medier uttrycker flertalet supportrar sitt stöd:

”Patric, nu pratar jag till dig direkt som människa, jag skiter just nu i både om vi är i SHL, att du är sportchef eller vad du nu har för titel, människan Patric har mitt stöd alla dagar i veckan och jag är fullständigt övertygad om att du nu förstår att alkohol inte är att rekommendera just nu förrän du landat och känner dig 100 procent som en välmående människa, Du är fantastisk Patric ”, skriver en supporter på KHK:s Facebooksida.

En annan skriver: ” Hoppas på det bästa för Patric, det kan gå snett för vem som helst här i livet någon gång och finns fler som har festat för mycket. Jag skänker många styrkekramar till Patrick i stället. Alla kan göra fel här i livet och det är inte hela värden”.

I ett sms till Blekingesport tackar Larsson för supportrarnas stöttning:

”Det är flera hundra som har hört av sig, otroligt stort stöd. Helt fantastiskt, man blir ju rörd”.