Bombarderad av kommentarer

Insändare Artikeln publicerades

Min Facebooksida bombaderades av hatiska kommentarer och meddelanden från högerextrema krafter efter att domstolen meddelat sin dom i fallet Christopher Larsson.

Många kommentarer var starkt hatiska mot mig som person och många var även oseriösa och inte över huvud taget intresserade av en seriös diskussion. Jag uppfattade Christer Leksells kommentar som just en oseriös kommentar. Att jämföra att jag vill driva på för en starkare lagstiftning då det gäller hets mot folkgrupp med auktoritära länder är inte seriöst. Det är inte heller en mänsklig rättighet att skriva och påstå vad man vill på min Facebooksida. På min Facebooksida är det jag som är ansvarig för att radera hatiska kommentarer samt hålla en seriös ton i debatten. Jag är en av de socialdemokrater som tar flest debatter mot Sverigedemokraterna om seriös sakpolitik. Det kommer jag att fortsätta att göra. Men att debattera personpåhopp och oseriösa påståenden tror jag inte är rätt väg.

Magnus Manhammar (S)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.