Christopher Larssons historieförnekelse

Insändare Artikeln publicerades

Christopher Larsson SD förnekar att deras parti är grundat av rasistiska och nazistiska företrädare!

Detta innebär förmodligen enligt honom att alla dokument i ämnet är förfalskningar samt att dokumenterade filmer är falskt framtagna exempelvis av Centerpartiet. Nu väntar man bara på att Christopher skall förneka förintelsen.

Det blir då både sorgligt och beklämmande att många moderater och kristdemokrater med Ebba i spetsen vill samtala och samarbeta med SD! Är det så att historien upprepar sig?

Avslutningsvis så hade en lokal sverigedemokrat i Karlskrona för några år sedan på sin Facebooksida en bild där han jämförde Hitler med statsministern, eller var det tvärtom? Har du Christopher samma uppfattning?

Lars Johansson

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.