Elakt spel på träffpunkt Björnabacken

Gästerna på träffpunkten ,

Först anklagar kommunen trotjänarinnan för att ha uppträtt otrevligt mot Röda Korset, LSS och gästerna. När detta visade sig vara falska anklagelser, vidhöll man att hon, som man uttryckte det ”exkluderat” gäster, vilket också visade sig var falskt.

Exempel: Boende och gäster tecknar sig för deltagande vid julbordet, max 50 platser är tillgängliga, då man inte får vara fler i lokalen enligt brandskyddet. Listan blir fort fulltecknad plus fem stycken på väntelista om det blir några återbud. Då anklagas hon för att ha ”exkluderat” ett par boende som kommer och vill vara med när listan redan är fulltecknad. Vad kan hon göra, de som redan är med, är ju med, hon måste alltså säga till dessa att det inte finns platser kvar. Samma sak gäller vid alla andra aktiviteter som av naturliga orsaker har begränsat antal platser, till exempel bussutflykter.

Då påstår kommunen att hon ”exkluderat” personer, vilket hon absolut inte gjort och ger henne sparken med omedelbar verkan. Hur man kan agera så fullkomligt brutalt och hänsynslöst mot en människa är otroligt och sorgligt.

Vi fordrar att kommunen ber henne om ursäkt och återinsätter henne i tjänsten med omedelbar verkan. Det är kommunens självklara plikt att återupprätta en människas anseende, som man orättmätigt har kränkt och falskeligen ha anklagat för saker som hon bevisligen är helt oskyldig till.