Fegt att stänga Ronneby sporthall

Insändare Artikeln publicerades

Punktmarkera i stället mot de individer som stör. Stängningen skadar integrationen enormt för Ronnebyborna tänker att det är invandringens fel.

Visst, säkerligen har nära nog alla de som stökar invandrarbakgrund, men då är det viktigt att de inte särbehandlas eller daltas med för att de är invandrarkillar.

Fegisarna i Stadshuset vågar inte peka ut individer som har icke svenskt ursprung. I själva verket är sagopolitikerna rasister. De ger pax åt vissa. De låga förväntningarnas rasism!

Flertalet flyktingar, jag känner personligen många, förtjänar inte att mötas av låga förväntningar utan är tvärtom kapabla – att lyckas fly eller söka lycka kräver kraft och kompetens.

Hoppas dessa kompetenta vägrar integreras i Vänstersverige, bli söndersossade, se sig själva som hjälplösa krävande offer. Hantera stenhårt de individer som strular i Sporthallen oberoende av individens ursprung.

Tomas Lundberg

Ronneby

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.