Glöm aldrig de gula stjärnorna

Insändare Artikeln publicerades

Idag finns inte intoleransen endast i städernas mörka gränder. Hatet smyger inte längre utanför din dörr. Det har klivit in över tröskeln in i ditt hem. Du matas med lögner och hat organiserat av krafter som återigen vill skilja på människor och människor.

Krafter som anser att rasbiologi är framtiden när vi andra och all forskning lagt det bakom oss och ser det som en mörk del av mänsklighetens historia. Vi får aldrig glömma de gula stjärnorna på fångarna i Bergen-Belsen, Auschwitz osv när Sveriges andre vice talman och Sverigedemokrat säger att judar inte kan vara svenskar.

Vi får aldrig glömma de rosa trianglarna på fångarna i Buchenwald, Sachsenhausen o.s.v. När Sverigedemokraterna partisekreterare kallar transsexuella för freakshow. Vi får aldrig glömma de röda trianglarna på fångarna i Neuengamme, Osthofen, Treblinka o.s.v. När Jimmie Åkesson anklagar alla som inte är Sverigedemokrater för att vara Sverigefientliga och att du kan uteslutas ur den svenska nationen om du byter lojalitet, språk, identitet eller kultur.

Vi får aldrig glömma parollen ”Ein Volk, ein Reich, ein Führer” När det står i Sverigedemokraterna program att endast ETT folk av flera inom staten skall ingå i folkstyret. Vi får aldrig glömma drömmen om den vita ariska rasen. När Sverigedemokraterna skriver ”Som infödd svensk räknar vi den som är född eller i tidig ålder adopterad till Sverige av svensktalande föräldrar med svensk eller nordisk identitet.” Och säger att vi endast skall ta emot flyktingar från de nordiska länderna. Vi får aldrig glömma, vi får aldrig låta det ske igen!

Torbjörn Holmberg, Tving