Hugo Hobring i SD är en floskelmaskin

Insändare Artikeln publicerades

Den 4:e september så skriver Hugo Hobring i Sydöstran utmanar mig i en debatt. Jag besvarade samma dag och antog din debatt och bad dig återkomma. Vi skulle diskutera psykisk ohälsa.

Du sa att det var viktigt för dig. Trots åtskilda påminnelser så har du gömt dig och fegat ur. Detta är information som är väsentlig för SD:s väljare.

Berätta för mig Hugo, varför var detta viktigt för dig innan valet och varför är du så nonchalant till detta efter valet? Det är förstås bra att du tar upp ämnet före valet. Jag gör det alla tider om året. Där går skillnaden mellan mig och dig Hugo

Du använder detta som ditt kampanjmaterial för att få röster - jag är uppriktigt orolig över att unga lider av psykisk ohälsa. 

Varför står du inte fast vid din utmaning om en debatt med mig? Varför använder du dig av en sådan ryggradslös retorik där du använder människors psykiska ohälsa som din metod att få röster. Ta detta på allvar.

Det finns en orättvisa i politiken. Hade jag som socialdemokrat betett mig på samma lågstadienivå som Hugo så hade folk blivit irriterade. Det hade jag förstått. Men när en Sverigedemokrat i Sölvesborg gör detta så är det som att folk inte är förvånade, man tycks inte förvåna sig över Hugos hyckleri - ribban ligger mycket lågt hos deras företrädare.

Hugo Hobring, detta bevisar återigen vilken flosklermaskin du är. Du har förmågan att totalt hyckla dig igenom allt. Ditt snack om psykisk ohälsa är inget annat än just snack. 

Kom aldrig och använd dig av människors psykiska ohälsa som din hycklande kampanjstrategi, och utmana inte mig eller någon annan när du ändå fegar ur.

Ayman Fares, Socialdemokrat Sölvesborg