Hur går det med P-huset på Pottholmen?

Insändare Artikeln publicerades

Fastighetsbolaget Real Holding, som skulle bygga flera hundra bostäder med p-hus på Pottholmen, har av kostnadsskäl sålt sin tomt till Skanska.

Skanska har i alla tider, av kostnadsskäl, försökt förhandla bort p-platser vid sina byggen av bostäder. Hur går det nu med det av ”stadsarkitekt” Hans Juhlin utlovade parkeringshus för flera hundra bilar som skulle vara på plats på Pottholmen redan inom ett år?

Kan denna vision bli verklighet eller måste vi höja priset för Trossökortet till 800/400 kronor per månad för att kunna välkomna besökande/handlande bilister till Trossö?

Björn Svensson, Karlskrona

– --------------------------------

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.