KD – vart tog ni vägen?

Insändare Artikeln publicerades

Vad gör Kristdemokraterna i landstinget i Blekinge?

Inför valet 2018 så hade Kd en otroligt bra valkampanj med många viktiga frågor, men vart tog de vägen? Tog deras gruppledare semester?

Att Alliansen ska få en chans att leda Region Blekinge och sjukhuset framåt är oerhört viktigt för regionen som alltid varit S-styrt. Kd har en betydelsefull roll i det arbetet och lyfte fram flera viktiga punkter som behöver utvecklas vidare för sjukhuset.

Men vart tog Kd vägen? De lyser med sin frånvaro och likaså deras politik. Ett svek mot oss väljare!

Aldrig att vi ser en kristdemokrat i media med egna förslag, eller ger kommentarer för den situation som uppstått gällande sjukhuset. Vi ser inte en enda kristdemokrat som öppet och aktivt driver den politik inom regionen som partiet gick till val på.

Var det bara ett spel för galleriet? Eller blev ni uppätna av Moderaterna och nickar till alla deras förslag som en annan lydig hund? Kd behöver nog förklara sig lite! Även om man ingår i en Allians så måste man sticka ut med näsan och visa att man är kristdemokrat och att man för partiets politik. Varför ska man annars välja er i valet 2022?

Bekymrad väljare

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.