Kränkande mot det förra kommunalrådet

Insändare Artikeln publicerades

Eftertankens kranka blekhet, borde drabba majoriteten i Olofströms arbetarekommuns styrelse.

Vad gäller beslut över medlemmarnas huvud, så anser jag att det är personlig kränkning att bara säga till vårt dåvarande kommunalråd att de inte har förtroende för henne.

En del av er borde rannsaka er själva, när det gäller styrning på de platser som ni har förtroende att vara på. Kan det vara så att ni anser er vara toppolitiker, som man inte kan styra, utan att ni blir arga på den som skall representera oss medlemmar! Gatans parlament till stöd för kommunalrådet, gjorde rätt att säga ifrån och sätta ner foten ordentligt! På medlemsmötet var det 70 medlemmar som har tänkt till! (Beundrar er) När det gäller Jan Björkman så idkar han den slogan, som egentligen inte gynnar en rättvis man: ”Tala är silver och tiga guld”! Varför förstöra den image som han har haft? Tänk innan beslut och lyssna på medlemmarna.

Fortfarande socialdemokrat och för ett rättvist samhälle

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.