Smutskastning på hög nivå

Insändare Artikeln publicerades

Jag tillhör en av dem som stått på sidan om och inte velat lägga mej i debatten, men nu kan jag inte låta bli. Om nu Morgan tagit bort sin ”gillamarkering” från ”Rädda-Sara-gruppen” är kanske inte så konstigt.

I början var det lätt att känna sympati för ”Saragruppen”, men ju mer sanningar som kommit fram är det inte så konstigt att man tar bort sin ”gillamarkering”.

Dessutom vill jag tycka till om den nivå denna debatt har hamnat på i ”Rädda-Sara-gruppen”. Det är och har varit på sandlådenivå från den 3 maj och de håller oförtrutet på hela tiden. Det är ingen rolig läsning på sociala medier det är på så låg nivå så man blir mörkrädd, av både politiker från olika partier som tjänstemän och framförallt av ”vanliga” medlemmar.

Är det vuxna människor som sympatiserar med Sara? Jag tvivlar. Sådan skit som kastas både på Jan och Mirre med flera anser inte jag vara relevant, men man måste vara med i den innersta kretsen för att förstå varför den här konflikten har kommit upp. Och det anser jag bara att de som har varit involverade kan förstå.

Men en sak förstår jag och det är att det måste börjas om med ett nytt lag där varken Sara eller Jan finns med. Så för er egen skull ni i ”Rädda-Sara-gruppen”och för Olofströms framtid, sansa er och gör det rätta för partiet och för kommunen, låt ett nytt lag få möjligheten att göra något bra av detta.

Nåni

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.