Ytterligare en vecka i sömngångartöcken

Insändare Artikeln publicerades

Statsministeromröstning i riksdagen den 14/11. Vi skriver idag 9/11. Vad är dessa suspekta figurer till politiker och riksdagsmän upptagna med fram till dess?

Besluta eller utföra något konstruktivt? Stärka väljarnas personliga integritet genom att ge medborgarna större frihet?

Arbeta fram nya handelsavtal, med eller utan EU:s inblandning. Kraftigt skära ner antalet riksdagsledamöter eftersom de bevisligen är oförmögna att utföra sina uppdrag? Varför avlöna en samling handlingsförlamade och i regeringsbildningen helt odugliga personer?

Eller fördriver dom tiden fram till den 14/11 med att snacka skit och slappa som hittills efter valet? De gör ju för allt i världen , absolut ingenting. Partierna bör skyndsamt avsätta sina ledare och deras närmaste medarbetare och ersätta dom med nytt folk som har handlingsförmåga till skillnad från de hjälplösa som nu irrar omkring utan att veta vad dom gör. Eller ska göra.

Evigheten är knappast ett i sammanhanget gångbart tidsbegrepp. Sverige är genom dessa dagdrivare utskämt som nation i världen. Kommentera och ha synpunkter på USA och andra länder. Hur kan de tillåta sig detta när de inte kan klä på sig själva och tillsätta en regering som gör Sverige till en accepterad nation i världen?

Se till att Sverige får en regering. Det är val igen 2022. Klarar dom sin uppgift fram till dess? Sveriges riksdag är lika med skandal.

Bo Nilsson, Jämjö

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.