30 personer omhändertagna efter Östersjöfestivalen

Karlshamn Artikeln publicerades

Efter veckans Östersjöfestival i Karlshamn har 30 personer omhändertagits för fylleri. 15 av personerna ska ha omhändertagits under lördagskvällen och mot natten mot söndagen.

Detta rapporterar polisen om under söndagen.

Polisen rapporterar även om ett sexuellt ofredande samt om några fall av misshandel i Karlshamn. Men inget av dessa ska ha lett till gripande eller krävt sjukhusvård, enligt polisen.

– Det har varit ganska hög fyllenivå och lite småstök. Sedan kan jag inte säga om det är mer eller mindre än tidigare år, säger Magnus Hansson, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.

I Karlskrona har tre personer omhändertagits för fylleri under lördagskvällen och natten mot söndagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.