Restaurang begärs i konkurs

Mörrum Artikeln publicerades
Foto: Claes Jonasson

Bolaget har inte klarat av att betala skatteskulder som förfaller under tisdagen.

Bolaget Walhallagruppen AB driver Hotell Walhalla i Mörrum samt restaurangverksamhet i Karlshamn under firmanamnet ”Dong”.

Bolagets huvudsakliga tillgång utgörs av hotell Walhall i Mörrum. Det finns också maskiner och Inventarier i båda rörelserna.

Verksamheten sysselsätter i nuläget fyra anställda.

Det står konstaterat att bolaget inte klarar av att betala de skatteskulder som förfaller under tisdagen. Ägaren har nu själva ansökt i Tingsrätten om att försättas i konkurs.

Sydöstran har sökt ägarna för en kommentar. I ett inlägg på Facebook skriver de om olika motgångar de upplevt under de år de drivit hotellet och att de nu kommit till vägs ände.

– Vi slutar kämpa nu, skriver de.

De konstaterar att de lagt ner själ och hjärta i verksamheten och att de satsat stora summor.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.