Eriksberg öppnar upp viltparken ännu mer

Karlshamn Artikeln publicerades
Kronhjort i safariparken i Eriksberg utanför Karlshamn.
Foto: Gunnel Persson
Kronhjort i safariparken i Eriksberg utanför Karlshamn.

Från nio öppna veckor – till 22.

Nu öppnar safariparken i Eriksberg upp för fler att kunna ta bilen runt bland alla vilda djur utanför högsäsongen.

Anledningen till att man nu mer än fördubblar öppettiderna till sin safaripark, från nio veckor till 22 veckor, är den nybyggda entrén med gårdsbutik och café som håller öppet året runt.

– I och med att vi nu har genomfört den stora investeringen med Outdoor Eriksberg har vi även möjlighet att öka tillgängligheten till parken för våra besökare att köra runt med egen bil, säger Per-Arne Olsson, vd på Eriksberg Hotel & Nature Reserve, i ett pressmeddelande.

En ökade tillgänglighet för den enskilde att utforska parken på egen hand alltså – utanför högsäsongen.

– I år kommer vi öppna redan den 30 mars, vilket innebär att safariparken kommer att vara öppen fem av tolv månader, säger Per-Arne Olsson.

– Vi får många förfrågningar både från dagsbesökare och hotellgäster som vill köra runt i safariparken utanför sommarsäsongen och nu har vi bättre möjlighet att möta deras önskemål.Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.