Här är hotellets nya spa-satsning!

Karlshamn Artikeln publicerades

I mitten av veckan vankas det premiär – för nu blir det också ett upplevelse-spa som väntar hotellgästerna framöver på Best Western i Karlshamn.

Redan nu har man anställt fyra nya medarbetare som ett led i satsningen.

Tillsammans med scenografen Thérèse Norling från inredningsarkitektbyrån Xray design har nu hotellägarna byggt ett spa som den 13-15 november ska invigas hos Best Western i Karlshamn.

Ledorden i det arbetet har varit avkoppling och stressa av.

– Vi är väldigt stolt att kunna presentera en sådan här unik produkt på ett hotell som inte ligger i storstan. Vi har haft en vision sedan vi tog över driften för fem år sedan att vi skulle kunna bygga en spaanläggning, säger hotellchefen Johan Holgersson i ett pressmeddelande.

Fyra nya tjänster har skapats i och med satsningen och ”mer är på gång”, säger man vidare.

På onsdag när premiärdörren öppnas kommer yogagurun Magnus Fridh till hotellets färska tillskott.

Thérèse Norling, som varit verksam i Italien i 16 år innan hon nu flyttat hem till Sverige igen, säger så här om nya spaavdelningen:

– Materialvalet, former och färger i spa-anläggningen fokuserat på lösningar som för besökaren ska uppfattas som avkopplande och avstressande. Vi har skapat en fantasifull och scenografisk miljö med inspiration från Italien och antika världar.

Mikael Holgersson, scenografen Thérèse Norling och hotellchefen Johan Holgersson.
Foto: Pressbild
Mikael Holgersson, scenografen Thérèse Norling och hotellchefen Johan Holgersson.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.