Intim magi på stadsteatern i höst

Karlshamn Artikeln publicerades
Joe Labero gör ett oväntat besök i Karlshamn.
Foto: Kristofer Sandberg
Joe Labero gör ett oväntat besök i Karlshamn.

Han har turnerat runt om i världen. Till hösten är magikern Joe Labero aktuell med en turné i Sverige. Ett av stoppen blir i Karlshamn.

Den Alvestaborne magikern har döpt höstens turné till något som för tankarna till en viss kaffereklam. ”Unexpected visit” sätts upp på 35 orter runt om i landet och i Karlshamn ställer sig Joe Labero på stadsteaterns scen den 16 oktober.

Det oväntade besöket blir enligt informationen på Joe Laberos hemsida ”en intim och exklusiv föreställning”. En närhet till magin och mystiken utlovas och besökarna får komma ”hela vägen in i The Magic Masters innersta krets”.

Sedan Joe Labero som ung fick sin första trollerilåda har magin tagit med honom på en resa runt om i världen. Han har bland annat stått på scener i Las Vegas och i Australien.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.