Mellostjärna och komiker gästar julshow i Karlshamn

Karlshamn Artikeln publicerades
Malou Prytz och Hasse Brontén är några av akterna som uppträder på Best westerns julshow i år.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Malou Prytz och Hasse Brontén är några av akterna som uppträder på Best westerns julshow i år.

Best western i Karlshamn bjuder in till julshower med bland andra komikern Hasse Brontén, artisten Patrik Isaksson och mellostjärnan Malou Prytz som gäster.

Nytt för i år är att showerna hålls i en ny eventarena med plats för fler gäster.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en julshow på denna höga nivå kombinerat med ett fantastiskt julbord. Vi ville ge Karlshamn lite extra och har därför valt att satsa ännu mer på scenprogrammet i år, säger Johan Holgersson, hotellchef på Best Western i Karlshamn.

Julshowerna kommer att hållas i en ny eventarena som ska byggas upp på hotellets gräsmatta. Därmed kommer fler gäster att få plats jämfört med tidigare år.

– Vi kommer bygga upp en mobileventarena under vintern på vår gräsmatta för att ge besökarna en mysig och välkomnade känsla. Lokalen kommer vara på 1000 kvadratmeter som ger gott om utrymme för att hålla stämningen på topp. Under sommaren och hösten kommer vi även offentliggöra fler evenemang, säger Johan Holgersson.

Showerna äger rum den 6, 7, 13, 14 december och gästas av flera kändisar. Bland annat komikern Hasse Brontén, artisten Patrik Isaksson, mellostjärnan Malou Prytz från Ryd, Cecilia Kallin från gruppen Timoteij samt lokala partybandet Maniac.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.