Dags för stjärnfylld avslutningskonsert

Karlshamn Artikeln publicerades
Cherrie, årets huvudakt.
Foto: Fredrik Persson/TT
Cherrie, årets huvudakt.

Fredag 14 juni hålls den årliga avslutningskonserten i Bellevueparken och i år finns det artister för alla åldersgrupper.

Tre olika artister kommer att uppträda, vilket skapar en bred åldersgrupp. Speciellt för årets konsert är att ungdomarna på fritidsgården fick vara med och tycka till om vilka artister som skulle bokas.

Resultatet blev Theoz, Wan och Cherrie.

Föst ut är Theoz, eller Theodor Haraldsson, en omtalad artist som önskades av många på fritidsgården. Theoz som är 13 år gammal har redan en stor följarskara på över två miljoner. Mest känd är han för sin singel ”Het”.

13-årige Theo Haraldsson, eller Theoz.
Foto: © Per Kristiansen,© Per Kristiansen
13-årige Theo Haraldsson, eller Theoz.

I mellanakten ser vi Wan, Anton Larsson, som är född och uppvuxen i Karlshamn men numera bor och studerar musik i Malmö. Han är just nu aktuell med nysläppta EP:n ”Det va Wan”.

Anton Larsson, som går under artistnamnet Wan.
Foto: Nils Sjöholm
Anton Larsson, som går under artistnamnet Wan.

Sist men inte minst har vi huvudakten - Cherrie, en R&B artist som både vunnit en Grammis och P3 Guld för årets hiphop/soul.

Dörrarna öppnas 18:00 och konserten är gratis för barn upp till 15 år. För vuxna kostar biljetterna 100 kr.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.