Tjuvar togs på bar gärning

Asarum Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Tre män sitter nu anhållna misstänkta för stöld, alternativt häleri.

Klockan 14.05 på fredagen kallades polisen till Ica maxi i Asarum med anledning av att två män i 36-årsåldern respektive 49-årsåldern, ertappats med att stjäla gods inne i butiken.

– Det var väktare som såg hur männen stoppade på sig powebanks och två paket korvar, säger Jessica Mårtensson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen till Sydöstran.

I samband med detta fick man indikationer om att det fanns ytterligare en man som var kopplad till de två andra männen.

– Den tredje mannen som är i 38-årsåldern satt i en bil på parkeringen utanför butiken. När polisen gjorde en husrannsakan i bilen hittade man misstänkt stöldgods i form av kläder, säger hon.

Männen sitter nu anhållna misstänkta för stöld, alternativt häleri. Inledande förhör har hållits.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.