Stopp på E22 efter dubbla olyckor

Mörrum Artikeln publicerades

Klockan 16.40 på fredagseftermiddagen larmades räddningstjänsten som en olycka på E22 i Mörrum i riktning mot Sölvesborg.

Flera fordon ska vara inblandade. Enligt larmet rör det sig om en sidokollision mellan två fordon.

Skadeläget är oklart, men enligt Räddningstjänsten västra Blekinge har de inblandade undersökts av ambulans.

Trafikverket gick ut med information där trafikanter uppmanas välja annan väg på grund av snabbt växande köer. Återställningsarbetet beräknades pågå fram till klockan lite mer än en timme, men redan klockan 17.15 meddelade trafikverket att det åter var full framkomlighet på vägen.

Uppdatering:

Vid klockan 17.20 kom ett larm om en ny olycka med flera fordon inblandade, på ungefär samma plats fast i riktning mot Karlshamn. Enligt Trafikverkets prognos beräknas vägen vara avstängd fram till klockan 19.00 under bärgningsarbetet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.