Två personbilar i krock med älg

Mörrum Artikeln publicerades

Vid klockan 22 på söndagskvällen inträffade en trafikolycka på E22 i höjd med trafikplats Mörrum östra.

Enligt Räddningstjänsten västra Blekinge ska två personbilar ha kolliderat med en älg och vägen stängdes av i riktning mot Karlshamn. Trafiken leddes då om via trafikplats Mörrum östra.

Räddningstjänsten uppger att älgen touchade den ena bilens vindruta. Sedan fick den andra bilen, som åkte bakom den första, älgen mitt i fronten varpå vindrutan och motorhuven trycktes in.

Inga personer har skadats fysiskt, enligt räddningstjänsten som var på plats tillsammans med polis och ambulans. Räddningstjänsten tog bort bildelar från vägen.

Vägen öppnades och till en början var det begränsad framkomlighet på platsen. Vid klockan 23.15 ska trafiken flyta på som vanligt igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.