20-åring togs med kniv i tingsrätten

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Maths Olsson

En man i 20-årsåldern stoppades vid 14-tiden i onsdags av säkerhetsvakter när han skulle passera igenom säkerhetskontrollen i Blekinge tingsrätt. Det visade sig då att mannen hade en fällkniv i fickan. Enligt mannen tillhörde kniven hans avlidne far och att det var därför han hade den på sig.

Mannen skulle närvara vid en rättegång i tingsrätten när han stoppades i säkerhetskontrollen och det upptäcktes att han hade kniven i fickan. Nu polisanmäls han misstänkt för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.