Blekinge-camping tog hem fint pris

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Privat

Dragsö Camping & Stugby har prisats av sitt branschförbund SCR Svensk camping då man har utsetts till ”Årets branschförflyttare” under deras årsstämma.

”Familjen Berg är hur stolta som helst”, skriver vd:n Thomas Berg på Facebook.

Sedan drygt 20 år tillbaka har man satsat hårt på fisketurism och till i år har man dragit igång flera olika nya satsningar som Sydöstran tidigare berättat om. Detta för att både bredda sitt utbud men även förlänga säsongen sett över hela året.

Till i sommar har man bland annat byggt upp en stor flotte med en rutschkana vid campingens badstrand och man har även skapat en ny snorkelled vid sin anläggning.

Mer finns att läsa här:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.