Flera fall av anmält fakturabedrägeri

Karlskrona Artikeln publicerades

En man i 20-årsåldern, boende i Karlskrona kommun, har fått en faktura på 3 000 kronor skickad till sig från en nätoperatör trots att han tidigare sagt upp abonnemanget då han tyckte att kvaliteten var för dålig. Mannen har bestridit fakturan och nu polisanmält företaget för försök till fakturabedrägeri.

Ytterligare en man, som är i 60-årsåldern, har polisanmält ett företag för en liknande händelse. Företaget ska ha fortsatt att skicka fakturor och påminnelser till mannen trots att han avbeställt en tjänst eller vara. Även den händelsen är polisanmäld som försök till fakturabedrägeri.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.