Folkfest när nya butiker öppnade i Amiralen

Lyckeby Artikeln publicerades
Melvin och mamma Jessica Hultén från Listerby besökte Cubus på jakt efter nya förskolekläder till 4-årige Melvin som hade fått en rosa ballong. 6 bilder
Foto:Sarah Rätzer
Melvin och mamma Jessica Hultén från Listerby besökte Cubus på jakt efter nya förskolekläder till 4-årige Melvin som hade fått en rosa ballong.

En riktig feststämning infann sig i Amiralens köpcentrum när fyra klädbutiker slog upp portarna under torsdagen.

Röda mattor hade rullats ut utanför butikerna och besökarna bjöds på cider och snacks. Det delades dessutom ut ballonger i alla möjliga färger för att fira de nya butikerna. Det handlar om klädbutikerna Cubus, Jack & Jones, Vero Moda och Eztrad som allihop har haft butiker i centrala Karlskrona tidigare. Nu är det bara Vero Moda och Cubus som har kvar butiker i centrum.

Några som passade på att ta del av butikernas öppningserbjudanden var vännerna Madeleine Eriksson och Sara Strömberg från Jämjö.

– Vi har väntat länge på detta, Vero Moda är vår favortibutik och nu slipper vi åka in till stan för det är mycket närmare att åka hit, säger Sara Strömberg.

Även Anna Karlsson från Lyckeby var nöjd med de nya butikerna.

– Det enda jag saknar här i Amiralen nu är Hennes & Mauritz, jag tycker de kunde öppna en filial här, säger Anna Karlsson.

De nya butikerna ska firas både torsdag, fredag och lördag med bland annat gratis sminkningar och stylingar, drop in- och mingelfotografering, underhållning med clownen Mike och ett fotobås där man kan tävla med sin roligaste grimas.