Folkfest när nya butiker öppnade i Amiralen

Lyckeby ,
Melvin och mamma Jessica Hultén från Listerby besökte Cubus på jakt efter nya förskolekläder till 4-årige Melvin som hade fått en rosa ballong.
Foto:
Vännerna Madeleine Eriksson och Sara Strömberg har väntat länge på att favoritbutiken Vero Moda skulle öppna i Amiralen och hade samlat händerna fulla.
Foto:
En stor klunga med människor hade samlats utanför Vero Moda när det var dags för nyöppning på torsdagsförmiddagen.
Foto:
Gamla Coop i Amiralen har nu förvandlats till fyra olika klädbutiker.
Foto:
Anna Karlsson från Lyckeby passade på att smaka på dricka och snacks som erbjöds på invigningen.
Foto:
Det hade dukats upp både popcorn, snacks och dricka för att fira Amiralens nytillskott. Och barnen fick färgglada ballonger.
Foto:

En riktig feststämning infann sig i Amiralens köpcentrum när fyra klädbutiker slog upp portarna under torsdagen.

Artikeln publicerades 14 september 2017.

Röda mattor hade rullats ut utanför butikerna och besökarna bjöds på cider och snacks. Det delades dessutom ut ballonger i alla möjliga färger för att fira de nya butikerna. Det handlar om klädbutikerna Cubus, Jack & Jones, Vero Moda och Eztrad som allihop har haft butiker i centrala Karlskrona tidigare. Nu är det bara Vero Moda och Cubus som har kvar butiker i centrum.

Några som passade på att ta del av butikernas öppningserbjudanden var vännerna Madeleine Eriksson och Sara Strömberg från Jämjö.

– Vi har väntat länge på detta, Vero Moda är vår favortibutik och nu slipper vi åka in till stan för det är mycket närmare att åka hit, säger Sara Strömberg.

Även Anna Karlsson från Lyckeby var nöjd med de nya butikerna.

– Det enda jag saknar här i Amiralen nu är Hennes & Mauritz, jag tycker de kunde öppna en filial här, säger Anna Karlsson.

De nya butikerna ska firas både torsdag, fredag och lördag med bland annat gratis sminkningar och stylingar, drop in- och mingelfotografering, underhållning med clownen Mike och ett fotobås där man kan tävla med sin roligaste grimas.