Fortsatt sökande i dag efter försvunne KHK-supportern

Karlskrona Artikeln publicerades
Missing People sökte under måndagen efter den försvunne KHK-supportern. I dag fortsätter sökandet.
Foto: Mattias Mattisson
Missing People sökte under måndagen efter den försvunne KHK-supportern. I dag fortsätter sökandet.

Under tisdagen fortsätter sökandet efter den man som försvann i samband med KHK:s match i lördags. Bland annat har en polishelikopter från Malmö sökt i området kring Nättraby.

Mannen, som är i 50-årsåldern, sågs senast i NKT Arena under den andra perioden i Karlskrona HK:s match mot Björklöven i lördags.

Mannen bar då en KHK-tröja och en svart keps. Sedan dess har ingen sett eller hört av honom.

Under tisdagsförmiddagen kom en polishelikopter till Karlskrona. Vid klockan 10.45 syntes helikoptern i skyn kring Nättraby, där man under några dagar gått skallgångskedjor, utöver ett område i Rosenholm vid NKT Arena.

Polisen och Missing People ska koordinera dagens sökinsatser. I nuläget är det inte bestämt när dessa ska genomföras.

Vid 11-tiden på tisdagen meddelade Missing People att de var på väg till Nättraby Goifs klubbstuga för samling, men någon ny tid för sökinsats var då inte bestämd.

– Vi ska nu summera och tänka framåt, säger Christer Ågren, operativ ledare för Missing People Blekinge, till Sydöstran.

Omkring 300 personer, däribland flera KHK-spelare deltog i Missing Peoples sökinsats efter KHK-supportern under måndagen.

Polisen misstänker i nuläget inget brott bakom försvinnandet.

Om man har sett den försvunne mannen eller har information som kan leda till att han återfinns så ring polisen på 114 14.

Det var stort sökpådrag efter den försvunne mannen i helgen och under måndagen.
Foto: Mattias Mattisson
Det var stort sökpådrag efter den försvunne mannen i helgen och under måndagen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.