Fyra nya namn klara för Hasslöfestivalen

Hasslö Artikeln publicerades
Längst upp från vänster till höger; Eric Bazilian, Nadja Evelina, Cornelia Jakobs och Tommy Nilsson.
Foto: Pressbilder
Längst upp från vänster till höger; Eric Bazilian, Nadja Evelina, Cornelia Jakobs och Tommy Nilsson.

Idag presenterade arrangören Paraply fyra nya akter till sommarens festival ute på Hasslö.

Tommy Nilsson, Eric Bazilian (frontfigur/låtskrivare i The Hooters som slog igenom i mitten på 80-talet), Nadja Evelina och Cornelia Jakobs.

Där har du kvartetten som adderas till redan klara Ulf Lundell, Veronica Maggio, Linnea Henriksson och Smith & Thell som alla lirar på Hasslöfestivalen som fyller jämt i sommaren den 11-13 juli.

– Att fira 20 år är riktigt stort så det känns enormt kul att vi kan fortsätta släppa så här grymma akter till sommarens festival.

– Jag kan höra allsången till Tommys och Bazilians odödliga klassiker eka ut över skärgården men jag ser även fram emot att få visa så fantastiskt duktiga artister som Nadja och Cornelia för publiken, säger Malin Törnquist på Paraply som arrangerar Hasslöfestivalen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.