Ikväll går Stefan Sundström upp på scen i Blekinge

Karlskrona Artikeln publicerades
Stefan Sundström.
Foto: Per Larsson / TT
Stefan Sundström.

34 spelningar på två månader – Stefan Sundström går just nu på högvarv, ikväll spelar han på Rydows.

Med helt nya låtar i bagaget från albumet ”Domedagspredikan” rivstartade Stefan Sundström sin turné med samma namn den 2 oktober – nu har han redan avverkat 21 spelningar innan onsdagskvällens konsert på Rydows Salong i Karlskrona.

En handfull biljetter fanns kvar under tisdagskvällen och med 34 gig på två månader ligger den gamle inte direkt på latsidan.

Recensionerna från den pågående turnén har överlag varit väldigt positiva. ”Stilsäkert med opretentiös Sundström” och ”Sundström gör något stort med enkla medel” är några av kritikernas hyllningar.

– Sundström solo på några av landets vackraste teatrar, det är svårslaget. Det finns få som griper tag i en som Stefans scennärvaro, historieberättande och ärliga texter. Vi har verkligen längtat efter att han ska ge sig ut på vägarna igen efter flera års uppehåll, har Mårten Fischer vid Paraply Produktion tidigare sagt inför Sundströms spelning i Karlskrona.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.