Ingen träff med Zlatan i Malmö

KARLSKRONA Artikeln publicerades
Jenny Lenemark, Henrik Daleke och Andreas Pettersson fortsätter att jaga Zlatan.
Foto:Maths Olsson
Jenny Lenemark, Henrik Daleke och Andreas Pettersson fortsätter att jaga Zlatan.

Makt i medias jakt på en intervju med Zlatan fortsätter. I kväll spelar stjärnan i Malmö, men någon tid för reportrarna från Karlskrona blir det inte.

För Makt i medias reportrar Henrik Daleke och Andreas Pettersson är en intervju med Zlatan den stora drömmen. De har fått andra kändisar att spela in videosnuttar där de uppmanar Zlatan att ge dem en intervju och de har åkt till Rosengård i Malmö i jakten på personer som känner Zlatan och som kan vidarebefordra deras önskan till fotbollsstjärnan.

Man håller också på med en film om Zlatanjakten och nyligen fick man chansen att träffa hans kompis Christian "Chippen" Wilhelmsson. När Zlatans lag Paris Saint-Germain nu möter Malmö FF i kväll hade det varit en bra möjlighet för reportrarna att träffa sin idol, men så blir det inte.

– Vi har fortfarande inte fått tag på mannen i våra liv. Men vi är nästan säkra på att vi ska få en intervju. Någon gång, säger projektledaren Jenny Lenemark.

Ingen i gänget ska gå på matchen men Jenny Lenemark ska tillsammans med annan personal på en föreläsning i Malmö och hoppas springa på Zlatan på stan.

– Då kommer jag att dö. Men gör vi det måste vi fråga om en intervju.

Kika in i Makt i Mediabloggen!