Jonatan och Jenny med i ”Hemliga beundrare”

Karlskrona Artikeln publicerades
Jonatan och Jenny från Karlskrona är med i säsongspremiären av dejtingprogrammet.
Foto: Viafree /Viaplay
Jonatan och Jenny från Karlskrona är med i säsongspremiären av dejtingprogrammet.

På fredag är 30-årige Jonatan "Tullen" Olsson och 26-åriga Jenny Karlsson från Karlskrona med i säsongspremiären av tv-programmet ”Hemliga beundrare” på Viafree och Viaplay.

Jenny var Jonatans tidigare chef. Jonatan tyckte att hon gav honom blickar som hon inte gav andra. Nu har han samlat mod till sig för att bjuda ut henne för att se om man hade rätt känsla.

– Jag var intresserad av Jenny, men tyvärr läste jag av hennes blickar fel. Men jag ångar inte att jag var med i programmet. Jag såg det mer som en rolig grej och det var en spännande upplevelse, säger Jonatan Olsson som fyller 31 år i samband med säsongspremiären.

När Sydöstran når Jenny är hon mycket fåordig och vill inte ge några kommentarer.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.