Karlskronakrog öppnar filial på golfklubb

Karlskrona/Trummenäs Artikeln publicerades
Jan-Erik Andersson, klubbchef på Trummenäs golfklubb; Mårten Johansson, ägare till Bourbon och Mats Johansson, ordförande i Trummenäs golfklubb, är nöjda med den nya filialen.
Foto: Privat
Jan-Erik Andersson, klubbchef på Trummenäs golfklubb; Mårten Johansson, ägare till Bourbon och Mats Johansson, ordförande i Trummenäs golfklubb, är nöjda med den nya filialen.

Karlskronakrogen Bourbon – burgers, cigars and lounge öppnar nu en filial på Trummenäs golfklubb. Den får namnet Bourbon pub and inn.

Den nya filialen, som får namnet Bourbon pub and inn, siktar både på att bli en samlingsplats för de som bor i trakten och att vara en kvalitetsmässig golfkrog.

– Vi lockas av utmaningen att etablera en Bourbon-krog i den fantastiska miljö som finns på Trummenäs. Vi hoppas på ett nära samarbete med boende och besökare, samt golfklubbens medlemmar och gäster. Vi hoppas bli en skön och naturlig samlingsplats och alla är välkomna till oss, säger Mårten Johansson, ägare till Bourbon.

I början av april öppnar Bourbon dörrarna på Trummenäs.

– Det är glädjande att kunna etablera ett samarbete med Bourbon, som är kända för sin höga kvalitet på mat och service, som ny krögare på klubben. Vi hoppas och tror att alla på Trummenäs ser det som ytterligare kvalitet i området och känner sig välkomna till vår nya kvarterskrog, säger Mats Johansson, ordförande i Trummenäs golfklubb.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.