Klagade på klippningen – slogs medvetslös av frisören

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto:Fredrik Sandberg / TT

Mannen var inte nöjd med klippningen – det slutade med att frisören klippte till igen, så hårt att kunden slogs medvetslös och bröt näsan.

Det var i slutet av juni under förra året som en man råkade illa ut efter att han klagat på sin frisör till en kompis.

Vännen till den nyklippte mannen kände frisören som då ringde sin kund och påtalade att han kände sig baktalad – men att saken ändå var utagerad.

Något som inte var fallet då frisören några dagar senare skickade ett sms där han markerade att han ”skulle vakta vad han säger”.

Senare samma dag sprang de två på varandra i en affär. Då ska frisören enligt den misshandlade personen ha sagt att ”om detta fortsätter så ska han slakta NN”, och det kan han göra själv eller med hjälp av dem som bor i området.

Sedan dröjde det några dagar innan duons vägar återigen korsades. Det slutade med att frisören både slog och sparkade mannen, en spark träffade när han låg ner på marken. Offret slogs medvetslös och bröt näsan.

Frisören erkänner den grova misshandeln som han nu åtalas för, men nekar till att han vid upprepade tillfällen ska ha hotat mannen.

Offret kunde intyga sina skador på akuten samma dag och kräver nu 10 000 kronor i skadestånd, för kränkning och sveda och värk.