Maja från Karlskrona deltar i musiktävling

KARLSKRONA Artikeln publicerades
Maja Wrahme från Karlskrona tävlar i musiktävlingen Startist.
Foto: Pressbild
Maja Wrahme från Karlskrona tävlar i musiktävlingen Startist.

En av artisterna som deltar i musiktävlingen Startist är Maja Wrahme från Karlskrona.

Den riksomfattande tävlingen är ett projekt som drivs av den ideella föreningen Mediahusets vänner i Stockaryd. Syftet är att skapa en scen för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Totalt ska 40 artister presenteras, fem nya varje vecka, och i den sjunde deltävlingen deltar Maja Wrahme, 21, från Karlskrona. Liksom flera andra artister i Startist har hon gått musiklinjen på Valjevikens folkhögskola.

Maja framför Uno Svenningssons låt ”Vågorna”.

Alla bidrag kan ses på Youtubekanalen Startist. Det är möjligt rösta på bidragen i den sjunde deltävlingen fram till den 12 april, och man röstar genom att klicka på ”gilla".

Det bidrag som har visats flest gånger på Youtube och fått flest ”gillande” ur gruppen går vidare till finalen som sker i Stockaryd den 27 april.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.