Missing People inkopplad i sökandet efter 12-årig flicka

KARLSKRONA Artikeln publicerades

Den 12-åriga flicka som varit försvunnen sedan i helgen har ännu inte hittats av polisen. Nu har också Missing People gått ut med en efterlysning.

Det var i söndags som den 12-åriga flickan anmäldes försvunnen av sina anhöriga. Senaste gången hon sågs ska ha varit på söndagsmorgonen på det HVB-hem i utkanten av Karlskrona där hon bodde.

Polisen har tidigare sagt till Sydöstran att man jobbar utifrån att flickan frivilligt har lämnat boendet och nu håller sig undan någonstans.

– Hon hoppade ut genom ett fönster och har sedan försvunnit från platsen, sa Göran Ståhl på polisen i Karlskrona.

Nu har också organisationen Missing People gått ut med en efterlysning på sin Facebooksida. Där uppmanar de att man tar kontakt med polisen på 114 14 om man har sett flickan eller har information som kan leda till att hon hittas.

När 12-åringen försvann var hon klädd i en vinröd jacka och gröna strumpbyxor. Hon har mörkt hår som är långt och rakt. Hon är normalt byggd, men kort till växten.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.