Ny after work-satsning i Karlskrona

Karlskrona Artikeln publicerades
Karlskrona Konsthall.
Foto:Maria Steen
Karlskrona Konsthall.

Föreläsningar, mingel och after work ska erbjudas gratis en gång i månaden på Karlskrona Konsthall i en ny satsning.

Det nya initiativet har fått namnet "Trevligt att träffas! – Afterworks Karlskrona". Och det är Karlskrona kommun och Live Green Production som ligger bakom satsningen.

– Med dessa afterworks vill vi vända upp och ner på fördomen att Karlskrona är en statisk plats där ingenting händer och istället bevisa motsatsen. Karlskrona har en gigantisk potential när det kommer till att inspirera människor och spännande framtidsorienterade initiativ, säger Max Dager kultur- och upplevelsechef.

En gång i månaden kommer besökarna kunna mingla, lyssna på kortare föreläsningar och afterworka på Karlskrona konsthall där de är fritt inträde. Den 28 april är det premiär för den nya mötesplatsen och då erbjuds både musik, föreläsningar, mingel och diskussioner.

– Människor som ser och tar tillvara möjligheter och brinner för en bättre framtid och en bättre stad, de är till 99.9 % anledning till min motivation att stanna i Karlskrona och vara med i den positiva förändringskraft och gemenskap som finns, säger Alina Minkova på Live Green Production.