Så påverkas trafiken när E22 asfalteras om

Karlskrona Artikeln publicerades
Foto: Hasse Holmberg / TT

Asfalteringsarbeten på E22 Karlskrona Västra och Torskors–Bubbetorp kommer att ske nattetid under måndag och tisdag. Det meddelar Karlskrona kommun på sin hemsida.

Asfalteringsarbeten under vecka 35 kommer att ske nattetid på följande platser:

Måndag natt, 26 augusti: Torskors–Bubbetorp SG Väg 28 mellan klockan 19.00 och 06.00. Trafiken kommer att regleras av lots och vakt.

Tisdag natt, 27 augusti: E22 Karlskrona Västra mellan klockan 19.00 och 06.00. Omledning av trafiken kommer att ske på denna sträcka.

I söndags kväll var det långa köer mellan Inglatorp och rondellen vid Torskors med anledning av asfalteringsarbetet.

Karlskrona kommun har tidigare gått ut med att det blir begränsad framkomlighet i trafiken när en rad andra asfalteringsjobb planeras på olika platser i kommunen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.