Kultur o Nöje

Vilka artister vill du se på Sweden Rock Festival 2018?

Norje

Melodiös power metal, klassisk hårdrock och svensk stonerrock. Vi gav oss ut och frågade vad besökarna önskar inför nästa års festival. Bläddra i bildspelet för att se deras svar.

Artikeln publicerades 11 juni 2017.

Foto:
Leif Norén, 51 år. – Spiritual Beggars. Det är ett svenskt stonerrockband med ett djävulskt tryck i låtarna. Jag tror inte de har varit här sedan 1997, så det är dags.
Foto:

Camilla Pålsson, 50 år. – AC/DC. Jag vet många i sällskapet jag är här med som också önskar sig dem. I dag har festivalen lite väl hård musik för min smak. De skulle passa in, de är ju en av de stora rockklassikerna.

Foto:
Tommy Johansson, 31 år. – Powerwolf. De är väldigt bra live, och har en grym publikkontakt. Deras melodiösa power metal tror jag skulle uppskattas mycket av folket här, varenda låt de spelat in är bra.
Foto:
Johan Norén, 27 år. – Jag vill se Avenged Sevenfold som headliners. De är ganska lika Metallica, och är väldigt stora på den amerikanska scenen. Deras solon är riktigt coola. Det förvånar mig att de inte varit här.
Foto:
Martina Danielsson, 31 år. – D-A-D. De är asbra live. Vi såg dem när de var här för två år sedan, och så har jag sett dem när de spelade i Göteborg. Deras musik gör sig sjukt bra inför publik.