Nyheter

Biljetterna till Sannas premiär slutsålda

Blekinge Artikeln publicerades
På lördag spelar Sanna Nielsen på en utsåld Kristianstad arena.
Foto: Mats Backer
På lördag spelar Sanna Nielsen på en utsåld Kristianstad arena.

På lördag är det premiär för Sanna Nielsens show ”Mitt Sanna jag” i Kristianstad. Biljetterna är slutsålda, men det finns fortfarande chans att se henne i Karlskrona på söndag.

Sanna Nielsen är aktuell med sin största show någonsin. Hon har fått hjälp av författaren Camilla Läckberg att skriva manus och hon kommer att bjuda på många personliga berättelser förutom musik som hon lyssnade på under sin uppväxt i Edenryd i Bromölla.

Premiären är i Kristianstad arena på lördag och biljetterna till den showen har sålt slut. På söndag kommer hon till Karlskrona för första gången på fyra år. Krall entertainment, som producerar showen meddelar att det under torsdagseftermiddagen fortfarande fanns 100 biljetter kvar till den föreställningen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.