Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

De är nominerade till hållbarhetspris

Tre företag har nominerats till Länsförsäkringar Blekinges hållbarhetspris som delas ut på Guldekengalan. I år är social hållbarhet i fokus.
BLEKINGE • Publicerad 19 april 2018
Ulrika Löfdahl, Sofie Andersson, Cissi Dahl och Micke Gunnarsson är nominerade till priset Hållbara Blekinge som är instiftat av Jens Listerö och hans kollegor på Länsförsäkringar Blekinge.
Ulrika Löfdahl, Sofie Andersson, Cissi Dahl och Micke Gunnarsson är nominerade till priset Hållbara Blekinge som är instiftat av Jens Listerö och hans kollegor på Länsförsäkringar Blekinge.Foto: Privat

Föra året introducerade Länsförsäkringar Blekinge priset ”Hållbara Blekinge”. Genom priset vill man lyfta fram företag, organisationer eller personer som på något sätt agerar hållbart i sin gärning och gör det bättre för Blekinge och blekingar.

Förra året vann Coop i Karlshamn tack vare sina insatser för miljön men i år har man valt att fokusera mer på social hållbarhet. Företagen Ecolyx och Schvung samt Micke Gunnarsson har nominerats till priset som delas ut på Guldekengalan i oktober. De nominerade får 10 000 kronor vardera och vinnaren får sedan ytterligare 25 000 kronor.

Johanna SpogardhSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons