Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Vasst föremål i beslag efter misstänkt mordförsök

En person fick föras till sjukhus med stickskador, efter ett bråk på en nattklubb i Karlskrona. Polisen hanterar händelsen som ett mordförsök.
Karlskrona • Publicerad 21 januari 2018

Det var vid 03-tiden som bråk ska ha uppstått mellan två personer inne på Statt, uppger polisen. Själva dådet hände vid stängningsdags i ett utrymme strax innan klädförvaringen. En 29-årig åsamkades stickskador och fick föras till sjukhus.

– Målsägande har fått skador i nacken, men det ska inte handla om några allvarliga skador, säger Fredrik Stridmark, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Karlskrona.

Annons

På plats grep polisen en man som är 22 år.

Han sitter anhållen misstänkt för mordförsök. Flera vittnen ska höras en andra gång under söndagen. På förmiddagen låg den skadade 29-åringen kvar på sjukhus, men mådde efter omständigheterna väl.

– Vi ska utreda vad som hänt, men någon form av stickvapen har använts, säger Stridmark.

Polisen har också tagit ett föremål i beslag.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons