Nyheter

Pojke slagen och hotad

Karlskrona Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Arkivbild.

En pojke i yngre tonåren ska på tisdagskvällen ha blivit utsatt för hot och misshandel av flera andra killar. Något som SVT Nyheter Blekinge var först att rapportera om.

Polisen fick kännedom om händelsen i Lyckeby-området vid 20.30-tiden. Pojken ska ha blivit slagen, hotad och bestulen på sin cykel.

– Cykeln är tillbakalämnad, säger Magnus Hansson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Karlskrona, till BLT/Sydöstran.

Pojken fördes inte till sjukhus akut. Hansson beskriver de fysiska skadorna som lindriga.

Mellan tre och fem killar uppges ha deltagit. En person är sent på tisdagskvällen utpekad som misstänkt, men inte gripen.

Brottsrubriceringarna är olaga hot och misshandel.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.