Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Våga spela mer pop Stone Sour!

Proffsunderhållaren Corey Taylor, även känd som sångare i Slipknot, och hans band Stone Sour gjorde sitt yttersta för att underhålla.
Norje • Publicerad 8 juni 2018
Detta är en opinionstext i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Corey Taylor.
Corey Taylor.Foto: Mattias Mattisson

Stone Sour

Tid: Fredag, 19.00.

Scen: Festival Stage.

Vad: Rock/metal från Des Moines, Iowa.

Jag gillar Slipknot. Jag gillar Corey Taylor. Och jag gillar Stone Sour. Ibland. Jag gillar dem mest när de lägger sin brötiga metal åt sidan för att omfamna sin mer poppiga sida och hänger sig åt det som ibland kallas för alternativ rock. Allra bäst är bandets låtar när de framförs med bara en akustisk gitarr vilket går att skåda på Youtube.

Men vad jag tycker spelar ingen roll, för den stora publiken verkar ha riktigt kul tillsammans med Corey Taylor och hans Stone Sour redan från start.

Foto: Mattias Mattisson
Annons

Att Taylor kan sjunga råder det inget tvivel om, att att han ser ut som en svärmorsdröm skadar inte och samtidigt är han ett energiskt fullblodsproffs som vet hur man tar en stor publik. Ena stunden är han nere i fotodiket och hälsar på fansen för att i nästa stund skjuta konfetti från scenkanten.

Trots att det är underhållning på hög nivå är det svårt att inte stå och önska att festivalen ska lyckas boka Slipknot när de ger sig ut på vägarna nästa gång. Det vore kul på riktigt.

bild 1/12
Marcus JohanssonSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons