Philadelphia besegrade Toronto på straffar

Philadelphia sumpade en tvåmålsledning mot Toronto, men vann till slut i straffläggning efter en poänglös förlängning.
Ishockey • Publicerad 10 november 2019
Torontos William Nylander och Philadelphias Kevin Hayes.
Torontos William Nylander och Philadelphias Kevin Hayes.Foto: Cole Burston/The Canadian Press/AP/TT

Philadelphia ledde med 2–0 efter första perioden på bortaplan mot Toronto.

Sedan hämtade hemmalaget igen. Först med ett reduceringsmål av Travis Dermott assisterad av William Nylander, sedan kvitterade Nylander i början av tredje och resultatet 2–2 stod sig ordinarie matchtid ut.

Det innebar förlängning för fjärde gången av de senaste fem matcherna för Philadelphia.

Efter en mållös förlängning avgjorde Philadelphia matchen på straffar och slutresultatet skrivs 3–2 till

Philadelphias Oskar Lindblom gjorde ett mål och Torontos William Nylander satte utöver sitt mål och sin assist också en straff.

Kanadensarnas forward Mitchell Marner lämnade isen efter knappt två minuters spel av den andra perioden på grund av en ankelskada.

Den avgörande straffen sattes av Philadelphias Sean Couturier.