14-åring rånad på mobil och jacka

OLOFSTRÖM Artikeln publicerades
Foto: Fredrik Sandberg/TT

En 14-årig pojke blev strax efter klockan tio på lördagskvällen rånad på sin mobil, jacka och keps.

Strax efter klockan tio på lördagskvällen kom tre yngre män fram till 14-åringen som tillsammans med några kamrater satt på en bänk utanför Högavångsskolan. En av de tre männen ska ha gett 14-åringen ett slag och därefter krävt att få hans mobil och jacka. De tre männen som var maskerade och klädda i mörka kläder sprang därefter från platsen.

Det är oklart om det rör sig om samma gärningsmän som en och halv timme senare på kvällen försökte råna en kvinna på Västra Storgatan i Sölvesborg.

– Det är för tidigt att i nuläget dra några slutsatser att det kan röra sig om samma gärningsmän, säger Jessica Mårtensson, inre befäl på polisen i Karlskrona.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.