Misshandel på frisörsalong

Olofström ,
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

En man som klippt sig på en frisörsalong gillade inte priset han fick – klippte då till ägaren.

Det var under förra veckan som en man i Olofström var hos frisören och klippte sig. När frisören klippt klart mannens hår och det var dags för betalning, var mannen missnöjd med priset och menade att det var alldeles för högt. De delade meningarna mellan mannen och frisören kring priset, ledde till bråk och flera slag delades ut på varandras kroppar.

Inga allvarliga skador har rapporterats efter händelsen, men de båda männen har nu anmält varandra till polisen. Två andra personer utöver de inblandade var på platsen när bråket skedde, som nu ska vara vittnen under utredningen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.