Ny polisinsats i Olofström

Olofström Artikeln publicerades

På måndagskvällen var flera polisstyrkor återigen på plats i Olofström för en insats.

Under söndagseftermiddagen var tungt beväpnad polis från regionala insatsstyrkan på plats på en adress i Olofström där man sökte efter en misstänkt. Mer information än så ville polisen inte gå ut med vid tillfället.

På måndagskvällen var det dags igen. Då syntes flera polisbilar på en adress i samhället, bara ett hundratal meter från platsen där insatsen utfördes under söndagen. Men någon ny information har inte framkommit från polisens håll.

– Vi är på plats i Olofström där vi utför utredningsåtgärder i en pågående utredning. Det är inte så att det har hänt någonting akut nu under kvällen, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral i Malmö till Sydöstran vid klockan 21.30 på måndagskvällen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.