Gubbvarning när Lennie Norman kommer till Blekinge

Ronneby Artikeln publicerades
Det utlovas skrattfest när en av landets mest erfarna komiker kommer till Ronneby med sin soloshow Gubbvarning live den 7 mars.
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det utlovas skrattfest när en av landets mest erfarna komiker kommer till Ronneby med sin soloshow Gubbvarning live den 7 mars.

Musikern och stå upp-komikern Lennie Norman kommer till Blekinge med sin turnéföreställning Gubbvarning live. Den 7 mars uppträder han på Ronneby Brunn.

Senast Lennie Norman besökte Ronneby var under ett seniorevent i april i fjol. Nu kommer han tillbaka – den här gången med turnéföreställningen Gubbvarning live.

När Norman drog igång turnén i februari 2018 var det första gången han hade en egen soloshow på 28 år. Den 90 minuter långa föreställningen blev en sådan succé att turnén nu fortsätter riket runt för en tredje säsong.

Föreställningen bygger på Normans böcker med samma namn och som sålts i över 70 000 exemplar.

”Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i”, står det i pressmeddelandet.

Den 7 mars ställer sig Lennie Norman på Ronneby Brunns scen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.