Krossade ruta med batong – beslagtog vapen

Ronneby Artikeln publicerades

Gärningsmännen vägrade öppna bilen. Då fick polis krossa en av rutorna för att komma åt knivar och en pistol som låg i bilen.

Under torsdagen fick polis hantera ett bråk i Kallinge efter tips om att någon visat upp en pistol. På plats fann polis inget vapen men däremot hittades en pistol i en av de inblandades bilar.

Det slutade med att polis fick krossa en bilruta med batong eftersom bilägaren vägrade låsa upp bilen. I fordonet fanns, förutom en pistol av kolsyremodell, även en del knivar.

Två personer misstänks nu för narkotikabrott och en av dem misstänks även för rattfylleri, skriver polisen i Ronneby på sin Facebooksida.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.